Bestuur 2019-2020

Bestuur 2019/2020

Het bestuur van het studiejaar 2019/2020 is het eerste bestuur en tevens de Founding Fathers van FESA. Het bestuur bestaat uit de volgende vijf bestuursleden:

JORDIEEEEfullress-2.jpg
Yvon: Voorzitter

Voorzitter

Yvon van Paassen


Hoi, mijn naam is Yvon. Ik ben de voorzitter van FESA en momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Finance & Control.

Van de vele projecten die ik naast mijn studie heb gedaan is FESA het uitdagendst! Ik wil het zelf noemen als een grote spannende achtbaan.

Ik hoop dat FESA het platform voor studenten wordt en ik ga hier mijn uiterste best voor doen.Vice-voorzitter & Secretaris

Romano van den Bos


Hey! Mijn naam is Romano. Ik ben een vierdejaars student Finance & Control. Mijn doel is FESA als ondersteunende factor van de opleiding neer te zetten en daarmee de student te ontwikkelen naar de toekomstige sustainable financial.

Het ontwikkelen van het platform FESA is een ontzettende uitdaging en zorgt voor een belangrijke bijdrage aan de student. Naast FESA sta ik wekelijks in een andere stad om de globetrotter uit te hangen.

Wil je graag een keer met mij spreken, dan kan je FESA mailen of mijn studentenmail!


JORDIEEEEfullress-4.jpg
Romano: Secretaris


JORDIEEEEfullress-9.jpg
Jordi: Pennigmeester

Penningmeester

Jordi Zoun


Hoi ik ben Jordi, 21 jaar en vierdejaars Finance & Control student. Gedurende mijn opleiding ben ik continue bezig geweest met het zoeken van nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Ik had een behoefte aan meer contact met het bedrijfsleven en medestudenten. Aan het eind van mijn derde studiejaar hoorde ik er het idee was om een studievereniging op te richten voor Finance & Control, dit sprak mij meteen aan.

Sindsdien heb ik intensief geparticipeerd in de oprichting ervan en ben ik nu penningmeester. Samen met mijn bestuur hebben we een duidelijke visie voor de vereniging en zijn we gedreven om FESA tot een succes te maken. Ik hoop over tien jaar terug te kunnen kijken en te zien tot wat voor een succes het is uitgegroeid.
Commissaris Activiteiten

Clemens Westgeest

Hallo! Ik ben Clemens en zit momenteel in het derde jaar van de studie Finance & Control.

Binnen FESA ben ik commissaris activiteiten en daarmee coördineer ik de activiteiten samen met mijn commissie . Naast mijn studie ben ik actief bezig met andere activiteiten om zo een beter beeld te krijgen wat zich te wachten staat in de toekomst.

Aan het begin van het derde schooljaar kwam ik binnen FESA en was ik meteen enthousiast.

Ik wil graag de activiteiten samen met mijn passie en ambitie organiseren om zo studenten een optimale ervaring mee te kunnen geven.


JORDIEEEEfullress-34.jpg
Clemens: Commissaris Activiteiten


JORDIEEEEfullress-37.jpg
Colin: Commissaris PR

Commissaris Public Relations

Colin Deighton


Hi, mijn naam is Colin en ik vervul dit jaar de bestuursfunctie van Commissaris Public Relations.

Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Finance & Control. Ik ben een gedreven en ambitieuze student wiens interesse verder reikt dan zijn studie.

Binnen de functie Public Relations zal ik mij bezighouden met het beheren en coördineren van de social media-platformen.

Ik kijk er naar uit om met dit bestuur de verenging op te richten en tot bloei te brengen.


Bestuur 2019/2020

Yvon van Paasen Voorzitter
Romano van den Bos Secretaris
Jordi Zoun Penningmeester
Colin Deighton Commissaris PR
Clemens Westgeest Commissaris Activiteiten

Onze sponsoren