Nieuws

Boekenkorting

  • Partners
  • 1 minuut (270 woorden)

Boekenkorting

Het is zo ver, je kan nu je boeken met een extra korting bestellen bij de StudyStore als je lid bent van FESA!


Korting

Als je je studieboeken via FESA besteld, krijg je 5% korting op de aanschafprijs van Nederlandse studieboeken. In verband met de wet op vaste boekprijzen mag dit niet hoger zijn. Op Engelse studieboeken krijg je maar liefst 12% korting op de aanschafprijs!

Hoe kan ik de boeken met korting bestellen?

Klik hier dan kom je bij de website van de StudyStore uit. Hier selecteer je het juiste leerjaar en de boeken die je wilt bestellen. De korting wordt direct verrekend.


Boekenlijst

De boeken uit de boekenlijst zijn geselecteerd door de opleiding Finance & Control. FESA is niet aansprakelijk voor boeken die zijn gekocht en niet gebruikt in de opleiding. Als er fouten in de boekenlijst zitten of boeken ontbreken op de lijst, kun je contact opnemen met info@fesathehague.com.Bestel je boeken met de korting van FESA! 

Volg hier de stappen!

  1. Ga naar studystore.nl
  2. Klik op Studievereniging
  3. Zoek naar FESA
  4. Selecteer de juiste studie. LET OP: automatisch staat Finance & Control geselecteerd, maar er geldt ook een extra korting voor de boeken van IFMC!
  5. Selecteer het juiste leerjaar.
  6. Klik op ‘Bekijk boekenlijst’.
  7. Bestel de boeken die je nodig hebt voor je opleiding!

Let op: FESA heeft deze boekenlijst overgenomen van de opleiding en is niet verantwoordelijk voor het feit dat er boeken op de lijst staan die niet gebruikt worden. Mocht de lijst niet kloppen, geef dit aan ons door via info@fesathehague.com, dan zorgen wij dat de lijst zo snel mogelijk weer u


Nieuwsbrief - Mei 2020
01jun

Nieuwsbrief - Mei 2020

De nieuwe nieuwsbrief is uit! Lees het hier en blijf op de hoogte met alles FESA.  

Welten Lezing 7 mei 2020
01mei

Welten Lezing 7 mei 2020

Welten lezing Op donderdag 7 mei 2020 geeft onze sponsor Welten, detacheerder voor de financiële sector, een online-lezing met als...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren